Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на собствениците на 166

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
    Така е, но поне ще е някакво преброяване, темата е пълна боза, не виждам кой ще тръгне да събира бройката от толкова страници с постове.
    Аз също съм за, но анкетата да се раздели и на видове двигатели, да се знае колко сме като обща бройка и по отделно по двигатели. Нещо май го омотах, дано ме рзбрахте какво искам да кажа
    Alfa Romeo 166 3.0 V6 24v 220hp 11/2001г.-Настояща!
    Alfa Romeo 156 1.6TS 120hp 1999г. & Opel Tigra 1.4 16v 90hp 1996г. на жената - Бившите!
    FIAT Bravo 1.2 16v 82hp 10/1999г.-Някога отдавна!

Comment

• Ееее Коле наи-после се хвана на хорото и ти....!Обезателно да пуснеш снимки и да видим с какво бижу си се снабдил.Честито.
      5 Ланчии зад гърба си!
      И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        Хубава е колега! Но последната снимка я махни, че нищо не се знае!
        Редактирах я колега, мерси за съвета.
        Alfa Romeo 166 3.0 V6 24v 220hp 11/2001г.-Настояща!
        Alfa Romeo 156 1.6TS 120hp 1999г. & Opel Tigra 1.4 16v 90hp 1996г. на жената - Бившите!
        FIAT Bravo 1.2 16v 82hp 10/1999г.-Някога отдавна!

Comment

• И аз от 5 месеца карам 166 2,4 175кс. 6скорости 2004г. и досега само ме радва, а най доволен съм от разхода ,все пак той е най големия разход за един автомобил
          Attached Files
          0887902720 166 2.4jtd20v 2005

Comment

• Страхотна кола..Виждам,че си от ,,района''...Безаварийни километри..
            sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Ето и снимки от вчера.
              Attached Files
              Last edited by koolio; d.m.y г., 11:20.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Чудна е браво.На пролет едни джанти да и боднеш.
                5 Ланчии зад гърба си!
                И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

• Чудна е браво.На пролет едни джанти да и боднеш. Честито и безаварийно да ти запазя ли джантите от моята ,няма да съжаляваш
                  0887902720 166 2.4jtd20v 2005

Comment

• Здравейте,колеги и за много години!От две години следя форума, основно като читател.Ето я и моята 166.Пожелавам на всички здрава и безавариина 2012г.!
                    Attached Files
                    166 2.4JTD 2004 facelift,remapped by Bobo
                    156 1.9JTD 2002
                    “Може да вървя бавно, но никога не се връщам назад.”

Comment

• Първоначално публикувано от ogivuk Покажи съобщение
                      Здравейте,колеги и за много години!От две години следя форума, основно като читател.Ето я и моята 166.Пожелавам на всички здрава и безавариина 2012г.!
                      Красавица...много много да те вози
                      Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

• Да се похваля и аз !

Здравейте, алфисти ! От близо 3 месеца съм горд собственик на 166 V6 TB Super , моята гордост е набор 2000 , цвета й е хмм.. да кажем тъмен хамелеон ( оттенъци на лилаво, кафяво, черно ??) и е с бял интериор. Внос е от Италия.. и е на ~180 000км (не се чете инфоцентъра), ABS централата й беше тотал (работеше .. само сутрин за 10мин o_O), двигателя прекъсваше бая.. абе кофти работа.. След обслужването колата литна по софийските улици . След близо месец без километраж, abs и tcs, Бобо ме спаси и намери централа втора употреба (в началото беше стряскащо да видя с колко реално съм карал ). ИИ така след още много премеждия колата вече е в да кажем мн.добро техн. състояние със забележки по окачването, отскоро е и с ново blow off-че .
                        И аз да се представя колеги, казвам се Кирил заклет фен на марката и от 3-4г луд по този модел, това е втората ми 166ца, предишната беше 2.0TS но не беше лична. Отдавна следя форума инкогнито, но вече дойде времето и аз да се включа.

P.S. Днес вечерта засякох един колега на кръстовището на Гео Милев и Слатинска със същия цвят 166ца Super - да си признава кой беше
                        Alfa 166 2.0 TS
                        Alfa 166 V6 TB RIP
                        Alfa GT 2.0 JTS

Comment

• Колега честито !!! Много се радвам , че още един истински фен на марката е при нас и то с правилната кола ! Евала и дано се слушате много и да се засичаме по улиците по-често щях да забравя чакаме picture !
                          Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

• Първоначално публикувано от Alfation Покажи съобщение
                            Здравейте, алфисти ! От близо 3 месеца съм горд собственик на 166 V6 TB Super , моята гордост е набор 2000 , цвета й е хмм.. да кажем тъмен хамелеон ( оттенъци на лилаво, кафяво, черно ??) и е с бял интериор. Внос е от Италия.. и е на ~180 000км (не се чете инфоцентъра), ABS централата й беше тотал (работеше .. само сутрин за 10мин o_O), двигателя прекъсваше бая.. абе кофти работа.. След обслужването колата литна по софийските улици . След близо месец без километраж, abs и tcs, Бобо ме спаси и намери централа втора употреба (в началото беше стряскащо да видя с колко реално съм карал ). ИИ така след още много премеждия колата вече е в да кажем мн.добро техн. състояние със забележки по окачването, отскоро е и с ново blow off-че .
                            И аз да се представя колеги, казвам се Кирил заклет фен на марката и от 3-4г луд по този модел, това е втората ми 166ца, предишната беше 2.0TS но не беше лична. Отдавна следя форума инкогнито, но вече дойде времето и аз да се включа.

P.S. Днес вечерта засякох един колега на кръстовището на Гео Милев и Слатинска със същия цвят 166ца Super - да си признава кой беше
                            А честита да ти е.Много километри да и навъртиш и безаварийно!
                            Май ще да съм бил аз снощи. Колата е абсолютно същата, като твоята и боя и двигател. Що не присветна да спра?Видя ми се, че твоята е Т.С. или поне ауспуха е от Т.С. Ти на Слатинска ли я спираш?Гледам, че там спират една черна и една сива.
                            Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                            Opel Astra J
                            ex:
                            Alfa Romeo 164 2.5TD
                            Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                            Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Хихи те да не ги правят само тоя цвят......и аз си купих такава в понеделника. Беше на ниска цена и много много не мислих (както винаги).
                              Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от Alfation Покажи съобщение
                                Здравейте, алфисти ! От близо 3 месеца съм горд собственик на 166 V6 TB ............
                                Добре дошъл на борда!
                                Да ти е честита красавицата и много да те слуша.
                                А ти да си жив и здрав и много да и се радваш!

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X