If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така е, но поне ще е някакво преброяване, темата е пълна боза, не виждам кой ще тръгне да събира бройката от толкова страници с постове.
Аз също съм за, но анкетата да се раздели и на видове двигатели, да се знае колко сме като обща бройка и по отделно по двигатели. Нещо май го омотах, дано ме рзбрахте какво искам да кажа
И аз от 5 месеца карам 166 2,4 175кс. 6скорости 2004г. и досега само ме радва, а най доволен съм от разхода ,все пак той е най големия разход за един автомобил
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Здравейте, алфисти ! От близо 3 месеца съм горд собственик на 166 V6 TB Super , моята гордост е набор 2000 , цвета й е хмм.. да кажем тъмен хамелеон ( оттенъци на лилаво, кафяво, черно ??) и е с бял интериор. Внос е от Италия.. и е на ~180 000км (не се чете инфоцентъра), ABS централата й беше тотал (работеше .. само сутрин за 10мин o_O), двигателя прекъсваше бая.. абе кофти работа.. След обслужването колата литна по софийските улици . След близо месец без километраж, abs и tcs, Бобо ме спаси и намери централа втора употреба (в началото беше стряскащо да видя с колко реално съм карал ). ИИ така след още много премеждия колата вече е в да кажем мн.добро техн. състояние със забележки по окачването, отскоро е и с ново blow off-че .
И аз да се представя колеги, казвам се Кирил заклет фен на марката и от 3-4г луд по този модел, това е втората ми 166ца, предишната беше 2.0TS но не беше лична. Отдавна следя форума инкогнито, но вече дойде времето и аз да се включа.
P.S. Днес вечерта засякох един колега на кръстовището на Гео Милев и Слатинска със същия цвят 166ца Super - да си признава кой беше
Колега честито !!! Много се радвам , че още един истински фен на марката е при нас и то с правилната кола ! Евала и дано се слушате много и да се засичаме по улиците по-често щях да забравя чакаме picture !
Здравейте, алфисти ! От близо 3 месеца съм горд собственик на 166 V6 TB Super , моята гордост е набор 2000 , цвета й е хмм.. да кажем тъмен хамелеон ( оттенъци на лилаво, кафяво, черно ??) и е с бял интериор. Внос е от Италия.. и е на ~180 000км (не се чете инфоцентъра), ABS централата й беше тотал (работеше .. само сутрин за 10мин o_O), двигателя прекъсваше бая.. абе кофти работа.. След обслужването колата литна по софийските улици . След близо месец без километраж, abs и tcs, Бобо ме спаси и намери централа втора употреба (в началото беше стряскащо да видя с колко реално съм карал ). ИИ така след още много премеждия колата вече е в да кажем мн.добро техн. състояние със забележки по окачването, отскоро е и с ново blow off-че .
И аз да се представя колеги, казвам се Кирил заклет фен на марката и от 3-4г луд по този модел, това е втората ми 166ца, предишната беше 2.0TS но не беше лична. Отдавна следя форума инкогнито, но вече дойде времето и аз да се включа.
P.S. Днес вечерта засякох един колега на кръстовището на Гео Милев и Слатинска със същия цвят 166ца Super - да си признава кой беше
А честита да ти е.Много километри да и навъртиш и безаварийно!
Май ще да съм бил аз снощи. Колата е абсолютно същата, като твоята и боя и двигател. Що не присветна да спра?Видя ми се, че твоята е Т.С. или поне ауспуха е от Т.С. Ти на Слатинска ли я спираш?Гледам, че там спират една черна и една сива.
Comment